PROF.DR. VAHİT ÖZMEN ORTAOKULU

Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği; bilgi, beceri ve değer yargılarına sahip, araştırıcı, ufku açık, hür ve bilimsel düşünebilen, teknolojik araç–gereçleri kullanan, kendisine, ailesine ve milletine faydalı, insanlara değer veren sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilere değer vererek, bilgiyi öğretmek yerine, bilgiye ulaşma yollarını öğreterek, istediğinde ulaşmasını sağlamak ve öğrencilerimizi sosyal bireyler olarak hayata hazırlamak.

Başarılar: 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde yapılan Merkezi Ortak Sınavında (TEOG) Öğrencimiz Dilan EROL 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek tam puan aldı.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vahitozmen.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi Muş Bitlis Şosesi Eski Tekel Karşısı Orman Fidanlık İçi

Yerleşim Yeri - Muş-Bitlis Yolu üzerinde Orman Fidanlık İçinde

Ulaşım Çarşı içinden okula ulaşmak için şehiriçi araçlar (Şeker-Sanayi Hattı) kullanılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.