Muş Prof.Dr.Vahit Özmen Ortaokulu Öğrencileri Badminton Türkiye Şampiyonu Oldu

Kırklareli ilinde düzenlenen on yedi ilin katıldığı badminton müsabakalarında Muş Prof.Dr.Vahit Özmen Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. 16-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalarda gösterdikleri üstün performansla rakiplerini geride bırakan öğrenciler, büyük bir başarıya imza attı.

Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, öğrencilerin ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek başarılarını övdü. Okul yönetimi ve öğretmenler de öğrencilerin bu önemli başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.   Türkiye Şampiyonluğu başarısında büyük rol oynayan öğrenci ve öğretmenler, aldıkları desteklerle de gururlandı. Muş Valisi Avni ÇAKIRA'nın sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten okul yönetimi, şampiyonanın ardından gururla ilimize döndü.   Muş Prof.Dr.Vahit Özmen Ortaokulu, başarılarıyla adından sıkça söz ettiren bir okul olarak tanınıyor. Öğrencilerinin sporda ve akademik alanda elde ettiği başarılarla ön plana çıkan okul.   Bu önemli başarı, öğrencilerin azimli çalışmalarının ve öğretmenlerinin özverili desteğinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Muş Prof.Dr.Vahit Özmen Ortaokulu, geleceğin başarılı bireylerini yetiştirmeye devam ediyor.

21.04.2024 16

21-04-202421-04-202421-04-202421-04-2024